"Щоб українці нас не залякали": Пропагандист Соловйов раптово закликав... боротися з "фейками"

Російський пропагандист Володимир Соловйов на тлі атак дронів на Москву закликав боротися з фейками. Він занепокоївся, що Україна буде лякати росіян, передають Патріоти України.

"Ситуація з атакою дронів (БПЛА) в Москві відпрацьовується в штатному режимі. Зрозуміло, що українське ЦИПсО не сидітиме склавши руки. Вони вже зараз ліплять фейки і обов'язково їх вкинуть, щоб розігнати паніку серед жителів столиці", - написав рупор Кремля у своєму Telegram-каналі.

При цьому він заявив, що всіх, хто буде підхоплювати українські "фейки", потрібно карати за законом. "Вважаю, що всіх, хто це буде підхоплювати, потрібно притягати до кримінальної відповідальності. Всі вкид, навмисні публікації неправдивої, неперевіреної інформації, треба припиняти і переслідувати за законом", - завершив свій опус Соловйов.

Атака дронів на Москву - що відомо

У Москві 30 травня пролунали вибухи. Столицю РФ атакували невідомі дрони. При цьому повідомляється, що нібито всі безпілотники, а ЗМІ нарахували 13 БПЛА, нібито збили. У той же час з'явилися повідомлення про потрапляння безпілотників по житлових будинках.

У Міноборони РФ звичайно де звинуватили в атаці Україну і назвали інцидент "терористичною атакою". За їхніми даними, було лише вісім безпілотників і все нібито збили.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...