"Щоб відповідали за свої слова": Мер Оренбурга скаржиться, що молодим росіянам мало "б'ють морду"

Мер Оренбурга Сергій Салмін незадоволений тим, що молоде покоління росіян не отримувало "в морду" за свої слова. Цією "бідою" градоначальник поділився в інтерв'ю місцевим журналістам, передають Патріоти України.

"Завдяки соцмережам і гаджетам виросло ціле покоління тих, хто за свої слова жодного разу не отримували в морду. А в морду - це боляче. Коли ніс на бік, кров тече - це боляче, але за свої слова відповідати треба ж", — заявив Салмін.

Даний пасаж пролунав в контексті того, що автори анонімних телеграм-каналів часто критикують Салміна замість того, щоб прийти до мера і особисто висловити йому своє невдоволення.

Примітно, що раніше невдоволення молодими росіянами висловив інститут "Іннопрактика", яким керує донька Володимира Путіна Катерина Тихонова. Там заявили, що у російської молоді "недостатньо добре сформовані цінності патріотизму".
Також слід додати, що навіть за російськими даними основними прихильниками війни в Росії є люди старшого покоління, тоді як серед молоді навпаки багато противників агресивної політики Кремля.
Конфлікт поколінь в Росії
На тлі російського вторгнення в Україну стало особливо помітним, що російська молодь набагато менш ворожа по відношенню до України і Заходу, ніж покоління їхніх батьків і дідусів/бабусь. Наприклад, в минулому році по Росії прокотилася ціла серія підпалів військкоматів, які здійснювали в основному юнаки.
Також саме молодь більше схильна проявляти симпатії до України, за що страждає від старшого покоління. Особливо кричущий випадок стався нещодавно в Москві, де доросла жінка написала донос в поліцію на першокласницю за намальований на папері український прапор.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...