"Щоб вони знали, що помста - неминуча": Медведєв запропонував створити відкриту "базу ворогів" Росії

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв висловив ідею створити відкриту громадську "базу ворогів" РФ із зазначенням їхніх персональних даних. Про це він написав у своєму телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Медведєв заявив, що останнім часом західні політики активно закликають до ударів по території Росії нібито із використанням потенціалу НАТО. На його думку, крім того, що до відображення цих ударів треба "ретельно готуватися", необхідно "пам'ятати про злочинні заклики окремих західних виродків і готуватися до відплати".

Колишній російський президент наголосив, що в історії є багато прикладів, коли "помста мала відкладений характер". Як приклад він навів "акти відплати" Радянського Союзу і нинішньої Росії щодо "терористів і зрадників", а також дії інших країн, у тому числі США.

"Тут головне – невідворотність. Не так важливо, коли саме прийде розплата. Важливою є її неминучість. Ну і щоб кожна тварюка, незалежно від її нації, віри, громадянства та посади, яка вчинила злочин проти нашої країни та наших людей, або будь-яка відбита мерзота, просто кричить: „Вбивайте в Курську мирних громадян!“, знали: за ними прийдуть... І ось що: треба використовувати відому зброю противника. Попри низку очевидних правових питань, варто подумати про створення відкритої громадської бази наших ворогів із зазначенням їхніх персональних даних. Для цілком прикладних цілей", - написав Медведєв.

Він не уточнив, яку саме "відому зброю противника" має на увазі.

"Це удар по престижу військ Росії": Маломуж оцінив ефект операції ЗСУ на Курщині

вівторок, 17 вересень 2024, 16:56

Основна стратегія операції ЗСУ в Курській області РФ будується на тому, щоб завдавати ударів по території країни-агресора, а потім – стратегічного удару з деокупації власних територій. Конкретикою ведення операції займається Генштаб, і це має залишатис...

"Щоб вони знали, що помста - неминуча": Медведєв запропонував створити відкриту "базу ворогів" Росії

вівторок, 17 вересень 2024, 15:08

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв висловив ідею створити відкриту громадську "базу ворогів" РФ із зазначенням їхніх персональних даних. Про це він написав у своєму телеграм-каналі, передають Патріоти України. Медведєв заявив, що остан...