Щоб загинути... з користю: Російський психіатр порадив пацієнту взяти участь у війні проти України

У Москві відомий психіатр порадив чоловіку, в якого були суїцидальні думки, піти на війну проти України та «померти з користю, наблизивши перемогу». Про це пише телеграм-канал Baza, передають Патріоти України.

Житель Москви звернувся до психіатра з 15-річним досвідом роботи Павла Бесчастнова. Чоловік бідкався, що через «безглузді смерті» у світі у нього розвинулися депресія та суїцидальні думки.

Психіатр же порадив росіянину «не ставати безглуздим трупом», а померти «з користю» на війні проти України, наблизивши перемогу російських терористів.

Москвич опублікував переписку з психіатром у Мережі. Бесчастнов же почав виправдовуватися, мовляв, порадив чоловіку просто «почати більше заробляти».

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...