Щоб завершити війну до зими - вистачить звільнити Херсон, - Піонтковський


Американський політолог Андрій Піонтковський вважає, що звільнення Херсона означатиме падіння путінського режиму Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"У росіян була шокова реакція на один удар по одному аеродрому. А взяття Херсона – це реальне військове завдання, яке можна вирішити за місяць-два. Тому я згоден з оцінкою українського керівництва. Та це й не оцінка чи прогноз, а, якщо хочете, наказ – завершити війну до зими. Для цього вистачить взяти Херсон. Все інше російська верхівка зробить сама", - підкреслив Піонтковський. Політолог також додав, що вибухи на військовому аеродромі під Саками викликала шок у Кремлі.

"Ви ж бачили російські ЗМІ, російську верхівку. Вони досі дотримуються версії, що там був несподіваний вибух боєприпасів. Це вже змінило громадську думку. Не випадково українське керівництво днями поставило завдання завершити війну до зими. Тому, що ця реакція шоку, страху, жаху на удар в Криму для мене довели, і це вже очевидно для всього світу, що звільнення Херсона означатиме падіння путінського режиму", - наголосив Піонтковський.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...