"Щоб зберігати наступальний темп": Жданов назвав напрямок головного удару РФ на Харківщині

Якщо в армії країни-агресора РФ з'являться явні проблеми з особовим складом і технікою, то їм відразу доведеться відводити сили з Харківського напрямку, заявив військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

Як підкреслив він у коментарі, російським загарбникам необхідно тримати основний фронт у Донецькій і Луганській областях.

"У РФ немає вільних резервів живої сили і бронетехніки. Щоб зберігати наступальний темп на позиції ЗСУ, потрібно знімати війська. Відомо, що полк зняли з Лиманського і Куп'янського напрямків, повноцінних дивізій там не залишилося", - зазначив експерт.

Жданов також прокоментував інформацію про те, що РФ нібито відкрила новий напрямок у Сотницькому Козачку. Він додав, що ЗС РФ намагаються закріпитися і змусити ЗСУ перекинути туди частини для утримання плацдарму.

Літо-2024: Українські прикордонники показали кадри боїв з окупантами за газовидобувні вежі біля Зміїного (відео)

неділя, 6 жовтень 2024, 9:08

Воїни ДПСУ оприлюднили кадри боїв за газовидобувні вежі поблизу острова Зміїний. На відео спецпризначенці ДПСУ спільно з підрозділами ГУР МОУ відбивають у ворога газовидобувні платформи у Чорному морі, передають Патріоти України. . За даними "Українсь...

Доходний бізнес: В Україні вперше заплатили мега гонорар викривачеві корупції

неділя, 6 жовтень 2024, 8:57

Національне агентство із запобігання корупції (НАЗК) вперше виплатило винагороду викривачеві корупції в сумі 1,68 млн грн. Гроші отримав чинний військовослужбовець, ексдиректор департаменту внутрішнього аудиту Міністерства оборони Андрій Бойко, який ви...