"Щоби саджати на ж*пу, не обов’язково бити в щелепу": Кива заговорив про двобій з Вірастюком: (відео)

Народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Кива прокоментував можливий двобій з членом фракції "Слуга народу" й силачем світу Василем Вірастюком. Про це Кива розповів у коментарі виданню "Сегодня", повідомляють Патріоти України.

Журналіст пригадав заяву Вірастюка, що той, мовляв, готовий бути силовим бар’єром для своєї партії під час конфліктів з опонентами у залі парламенту.

Ілля Кива підійшов до відповіді здалеку, зазначивши, що для життя на вулиці «бути майстром спорту з дзюдо не обов’язково». «Ви зрозуміли? А просто треба мати всередині стержень. І для того, щоби іноді саджати на ж*пу, не обов’язково бити в щелепу. А достатньо просто подивитися», – сказав депутат.

17 червня Ілля Кива побився зі «слугою» Миколою Тищенком у Верховній раді під час розгляду законопрое

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...