Щоденний "хресний хід": Як Росія планувала приєднувати Харківщину - у мережу злили секретні документи

Російські окупанти у Харківській області планували 1-7 листопада провести псевдореферендуми. Перед проведенням фейкових голосувань вони планували організовувати на окупованій території щоденні "хресні ходи" та навіть вже підготували результати "голосування". Про це повідомляє проєкт Радіо Свобода "Донбас Реалії", передають Патріоти України.

Журналісти отримали доступ від українських спецслужб до секретних документів російських спецслужб. У них йшлось про те, що у Кремлі розробили так звану "Стратегію проведення референдуму про входження Харківської області до складу РФ".

Там вказано, що участь у "референдумі" повинні взяти 142 тис. жителів окупованої Харківщини. З них 100 тис. повинні "проголосувати" за входження до РФ.

Окупанти враховували ті чинники, що на Харківщині багато проукраїнських громадян, а тому їм обіцяли "покращення життя" та неминучість приєднання усієї Харківщини до держави-агресорки. Лозунги, під якими повинні були проходити фейкові референдуми - "Росія тут назавжди" та "Скажи Росії так".

Також росіяни планували організовувати перед фейковими референдумами щоденні Хресні ходи, які повинні відбуватися від 1 по 6 листопада. Вони навіть написали для цього "гімн": "Скажи Росії так. Перед Богом ми один народ".

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...