Щодня бригади ставлять нові "рекорди": Покровський напрямок перетворюється на катастрофу для росіян

Росія зазнає колосальних втрат особового складу на найгарячішому напрямку в Донецькій області. Лікарні переповнені пораненими військовими агресора, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал партизанський рух "АТЕШ".

Агент руху з числа військовослужбовців 30-ї Окремої мотострілецької бригади (ОМСБР) повідомив про катастрофічні втрати агресора на Покровському напрямку.

Щодня бригади ставлять нові "рекорди" - лише за добу в їхній бригаді до 50 осіб пораненими і вбитими. Лікарні та госпіталі переповнені, цивільних терміново виписують, щоб звільнити місця для поранених окупантів.

Цю інформацію підтвердив агент із числа медперсоналу однієї з лікарень тимчасово окупованої Макіївки. За його словами, окупаційна влада продовжує ігнорувати потреби мирних жителів заради порятунку своїх солдатів.

"Українців виганяють із лікарень, щоб госпіталізувати російських військових", - йдеться у повідомленні.

"Це не загроза для нашої культури": У Верховній Раді прокоментували облаву ТЦК після концерту "Океану Ельзи" в Києві

субота, 12 жовтень 2024, 15:02

Перевірки, подібні до тих, що відбулася після концерту гурту "Океан Ельзи" в Києві, повинні проводитись регулярно. Таку думку висловив голова Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв у Facebook, передають ...

Це вже "зрада" - чи ще ні?

субота, 12 жовтень 2024, 12:46

Стосовно повідомлення про нібито пропозицію Зеленського визнати за росією окуповані території в обмін на... "гарантії НАТО". Тепер про критичне. Financial Times пише, що Зеленський привіз на Захід пропозицію де факто погодитись із окупацією українських...