"Щодня в них танки, танки, танки...": Окупант заявив, що воює в Україні з поляками й американцями (відео)

Командир розвідувальної роти тульських десантників "Байкал" вибухнув безглуздою пропагандою про війну в Україні. Він стверджує, що росіяни могли б захопити країну за два-три дні, проте тут нібито воюють солдати із Заходу. Окупант цинічно заявив, що йому "шкода" український народ, а от "екстремістів" – ні. Відповідне відео пропагандистів знайшов у мережі український блогер і військовослужбовець Анатолій Штефан ("Штірліц"). Він поділився роликом у Telegram, передають Патріоти України.

Російський військовий сказав, що Україна "трохи більша за Московську область", але вони сидять тут уже 2,5 місяці. "Щодня в них танки, танки, танки... При чому зброя – це все було американське", – емоційно сказав ворог.

Він озвучив типове виправдання для російського глядача, чому "спецоперація" так затягнулася й чому перемогти ЗСУ не вдається. Російський військовий заявив: мовляв, тут вони борються із західними найманцями. Крім того, командир розвідроти поділився байкою: нібито за Україну воював польський снайпер, якого окупанти ліквідували, а потім дивувалися його "навороченій" техніці.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...