Щомісяця понад 3 тис. російських військових хочуть здатися в український полон, - ГУР Міноборони

Представник ГУР Андрій Юсов розповів, що кожного місяця понад 3 тисячі російських військових хочуть здатися в український полон в рамках "Хочу жити", передають Патріоти України.

Юсов зазначив, що попри таку велику кількість заявок, звільнити військового з російської армії складно - тому рахунок тих, кого вдалося вивести, йде на сотні.

"Понад 3 тисячі заявок на місяць стабільно, звернень від військових, які кажуть, що хочуть скористатися проєктом "Хочу жити". Кожне так звернення — окрема індивідуальна спецоперація, це складніше в реалізації, тому рахунок йде на сотні тих, кого вивели", - пояснює він.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...