Щоправда, вже посмертно: Путін дав звання "героя" попу, який закликав росіянок більше народжувати заради перемоги РФ (фото)

Лідер РФ Володимир Путін нагородив званням "героя" російського попа-агента ФСБ Васильєва: для нього за заслуги перед вітчизною провели урочисту церемонію нагородження, правда, вже посмертну, повідомляють Патріоти України.

Як зазначив полковник ЗСУ, блогер Анатолій Штефан "Штірліц" в Telegram, очевидно, Путін нагородив свого релігійного "аташе" за вбивство українських громадян. "Тут на Московії агенту ФСБ Васильєву за вбивства українців звання "героя" присвоїли. А ви в неділю знову підете до філії ФСБ в Україні - до московських попів?",- написав він.

Кремлівський прислужник запам'ятався закликами до росіянок народжувати більше дітей, щоб їх було не шкода відправляти на війну з Україною. У листопаді 2022 року його ліквідували ЗСУ під час одного з ракетних ударів по позиціях окупантів.


Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...