Щорічна пресконференція Х*йла: Путін відповів фактично "так"... це виступ Гітлера за декілька днів до нападу на Польщу, Піонтковський про наказ стріляти в українців

Володимир Путін провів 23 грудня масштабну пресконференцію, під час якої підбивав підсумки. Історичний виступ глави Кремля схожий на "ремейк" промови Адольфа Гітлера, зазначають Патріоти України.

Таку думку в ефірі 24 каналу висловив російський публіцист та політолог Андрій Піонтковський. За його словами, мовиться про виступ Гітлера за декілька днів до нападу на Польщу.

Піонтковський: Путін упевнений у безкарності

На думку російського публіциста, Путіна привела в надзвичайно збуджений ейфорійний стан невиразна реакція Заходу. Насамперед позиція американської адміністрації на ультиматум.

Йому (Путіну – ред.) поставили пряме запитання: "Ви готові наказати стріляти в українців?" Він відповів фактично "так", – зазначив Піонтковський.

Він відзначив, що у відповідь на це президент країни-агресорки довго пояснював, чому стрілятиме. Мовляв, це українці використовують зброю на лінії розмежування.

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг:: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 1 травня

середа, 1 травень 2024, 7:58

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 01.05.24 орієнтовно склали:

Нічні вибухи пролунали у Ростові та Вороніжі. Дрони повторно вразили один з найбільших у росії на рязанський НПЗ

середа, 1 травень 2024, 7:48

У ніч проти 1 травня у Ростові-на-Дону, Рязані та у Воронежі (Російська Федерація) пролунали вибухи. Про це бідкаються російські Telegram-канали. . Близько 02:20 за місцевим часом пролунав вибух у Воронежі. Губернатор області Олександр Гусєв повідом...