Щось буде": Гіркін злякався, що Україна може вдарити по Москві на Новий рік

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) злякався, що Україна може завдати удару по столиці РФ Москві. Він прогнозує атаку на Новий рік, передають Патріоти України.

Відповідне відео з’явилось в соцмережах. За словами Гіркіна, чи вдалим буде нібито удар, буде залежати від російських систем ППО.

"Скажемо так, я не виключаю можливості, чи на Новий рік, чи ще в якийсь день удару ворога або по Москві, або по якомусь другому пункту. Вони ж будуть орієнтуватися на системи ПВО. На наші можливості. Я не знаю, як зараз прикрита Москва, але щось вони на Новий рік обов’язково викинуть", – сказав терорист.

Він також згадав про вибухи у тимчасово окупованому Криму та удар по Кримському мосту. "Коли Володимир Володимирович (Путін, - ред.) проїхав по Кримському мосту вони вдарили по нашим стратегічним силам і пролетіли поки вся ППО дивилося, щоб президента не пошкодили. Тому вони викинуть щось 100%" – додав Гіркін.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...