Щось дуже хотіли приховати? У Росії через приїзд Путіна всіх співробітників космодрому відправили на вихідний

У Росії через приїзд президента країни-агресорки Володимира Путіна на вихідний відправили всіх співробітників космодрому "Східний". Його практично повністю зачистили від людей. Про це повідомляє російський Telegram-канал SOTA з посиланням на джерело на космодромі, пише ТСН, передають Патріоти України.

Зазначається, що 11 квітня персонал працював неповний робочий день. Деяких співробітників відпустили додому через чотири години після початку робочого дня.

Вже 12 квітня, на день космонавтики, через приїзд Путіна для робітників оголосили вихідний. На об'єкті залишилися лише наближені співробітники "Роскосмосу" та вузьке коло працівників Центру експлуатації об'єктів наземної космічної інфраструктури. При цьому співробітників організацій, що обслуговують космодром, що працюють на інших об'єктах, на вихідний не відпускали.

"Проблема в тому...": Історик пояснив, чому вихід на кордони 1991 року - не повна перемога

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:30

Повна перемога для України - це не повернення територій у кордонах 1991 року, а створення ситуації, в якій Росія більше ніколи не загрожуватиме Україні. Таку думку висловив історик Владлен Мараєв в інтерв'ю "УП". "Проблема в тому, що вихід на кордони 1...

Знищено носії "Кинджалів" та інші бойові літаки: З'явилися супутникові знімки аеродрому Бельбек після ракетного удару

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:06

На супутникових знімках Plаnеt.соm, котрі поширила Російська служба Радіо Свобода, зроблених над аеродромом Бельбек у Криму 16 травня, зафіксовано район стоянки літаків Су-27, Су-30 та Міг-31. На знімках компанії Maxar видно, що два МіГ-31 і один Су-27...