Щось готується? Білорусь переміщує зенітно-ракетні комплекси С-300

У Білорусі помітили пересування військової техніки поблизу кордонів з Польщею та Україною. Там виявили ракети для зенітно-ракетних комплексів з-300. Про це повідомляє "Білоруський Гаюн", передають Патріоти України.

Два тягачі їхали по трасі в напрямку Бреста. Вони перевозили по чотири одиниці ракет для ЗРК з-300. Техніка була помічена з боку Мінська по трасі М1

"12:10 по трасі М1 з боку Мінська в бік Барановичів рухався зенітний ракетний комплекс "С-300" або трал з ракетами для ЗРК "С-300". Помічено в 40 км від Баранович", — йдеться в повідомленні. Пізніше були помічені два тягачі з ракетами, які рухалися з боку Кобрина в бік Бреста.

Білорусь і війна в Україні

Зазначимо, Республіка Білорусь де-факто бере участь у повномасштабній війні Російської Федерації проти України з 24 лютого. Зокрема, з території цієї країни в бік українських населених пунктів летять ракети і бомби, російські окупанти заходили в Київську та Чернігівську області, а білоруські аеродроми використовуються російською авіацією.

Страшний ранок: Окупати вдарили по Дніпру і області - убили 6 дорослих і 3 дітей

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:22

У результаті російського удару у місті Дніпро загинули 2 людей, у Синельниковому загинули 6 людей, серед яких двоє малолітніх дітей, ще 29 жителів області дітали поранення. Пізнше стало відомо, що у лікарні померла ще одна дитина, передають Патріоти У...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали: