Щось готується? Білорусь заявила, що закупить у Росії системи ППО, БТРи та вертольоти Мі-35М

Білорусь підписала з Росією план взаємодії з постачання систем ППО виробництво "Алмаз-Антей", а також закупить вертольоти Мі-35М і бронетранспортери. Про це повідомило Міністерство оборони Білорусі в Telegram-каналі за підсумками зустрічі делегації Збройних сил країни на чолі з заступником міністра оборони Сергієм Симоненком з керівництвом Федеральної служби з військово-технічного співробітництва РФ, представниками російських оборонних підприємств, передають Патріоти України.

"У ході форуму за результатами виконаної за останній рік роботи підписано низку взаємовигідних контрактів на поставку, ремонт та обслуговування продукції військового призначення для потреб Збройних Сил. У тому числі: контракт на поставку двох батальйонних комплектів БТР-82А виробництва ПАТ "Арзамаський машинобудівний завод"; контракт на поставку першої партії з чотирьох вертольотів Мі-35М", – сказано в повідомленні.

Також підписано План взаємодії з ВАТ "Концерн ВКО "Алмаз – Антей" на 2021-2025 рр. з питань поставки сучасних зразків систем ППО до 2025 року.


Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...