Щось готується? Росія всю ніч і ранок переміщала територією Білорусі "Урали", "Гради" та "Іскандери"

З вечора 6 квітня на території Білорусі переміщується у різних напрямках велика кількість російської військової техніки, серед якої "КамАЗи" та "Урали" з літерою "V", автомобілі зв'язку, а також "Гради" та "Іскандери". Про це повідомляє білоруський журналіст та фотограф, засновник проекту MotolkoHelp Антон Мотолько у Twitter, передають Патріоти України.

Зокрема, о 22:40 6 квітня на трасі М5 помітили колону з 10 причепів з гусеничною технікою. Вона рухалася у сторону Бобруйська.

О 23:00 6 квітня у Хойниках помітили 2 одиниці особового складу на квадроциклах. Раніше переміщення на таких транспортних засобах активісти не бачили. О 1:20 7 квітня в Гомелі помітили колону з 12 російських вантажівок "Урал" з позначками "V", які рухалися у напрямку Речиці.

А о 6:50 колону вантажівок "КамАЗ" та "Урал", автомобілів зв'язку та автомобілів УАЗ ЗС РФ з позначками "V" побачили на трасі М1 під Смолевичами – рухалася у бік Борисова.

О 7:00 на залізничному вокзалі в Колодищах помітили близько 20 російських військових автомобілів із позначками "V". На платформі також було багато ящиків, всі обтягнуті маскувальною сіткою. Поруч із ними – спорядження та намети. О 7:30 велика колона російської техніки рухалася від місцевої лікарні у Наровлі у бік траси Р-37 в сторону Мозиря.

О 8:00 зі станції Гомель-Непарний у бік станції Гомель-Північний у Гомелі рухався поїзд із російською військовою технікою з позначкою "V". Також склад із вагонами російської залізниці та військовою технікою помітили в Орші Вітебської області, що за 50 км від кордону з Росією. Склад рухався зі станції Орша-Східна у бік станції Орша-Центральна.

На ньому було не менше ніж 30 машин, у т.ч. "КамАЗи" та "Урали", машини зв'язку, бензовози, а також не менше 4-х систем "Іскандер" та транспортно-навантажувальні машини до них. О 8:50 у Мозирі помітили невелику колону російської військової техніки, що рухалася у бік Калінковичів. А о 9:10 у Калінковичах – велику колону російських "КамАЗів", що рухалася трасою М10 у бік Гомеля.

О 9:40 колона з 30 "КамАЗів", "Уралів" та пускових установок "Град" рухалася з Брагіна у бік Хойніків трасою Р-35. О 9:45 помітили велику колону вантажівок "КамАЗ" і "Урал", медичних автобусів ПАЗ ЗС РФ, які рухалися з Калінковичів у бік Гомеля по трасі М10. О 10:00 в Орші помітили поїзд із системами "Іскандер", який рухався у бік Смоленська.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...