Щось готується? Росія зібралася створити 20 військових частин на кордонах з Україною та країнами Балтії

Росія має намір створити 20 нових військових частин у Західному військовому окрузі, який межує з Україною, Білоруссю, країнами Балтії та Фінляндією. Про це заявив міністр оборони РФ Сергій Шойгу, передає "Комерсант", передають Патріоти України.

За його словами, причиною удосконалення бойового складу російських військ є те, що країни НАТО на чолі з США “руйнують систему безпеки в світі”. У зв’язку з цим, сказав Шойгу, до кінця 2021 року в Західному військовому окрузі буде сформовано близько 20 з’єднань і військових частин.

Міністр додав, що відповідні дії синхронізовані з поставками сучасного озброєння і військової техніки в російську армію. Шойгу також звернув увагу на те, що в армії РФ постійно вдосконалюється підготовка особового складу та органів військового управління.

Зеленський заявив, що Україна має лише чверть необхідного, щоб захистити небо

субота, 18 травень 2024, 11:57

Україна має лише близько 25 відсотків того, що їй потрібно для захисту з погляду протиповітряної оборони, повідомив президент Володимир Зеленський. Деталі: Зеленський сказав, що "120-130" винищувачів F-16 або інших сучасних літаків необхідно для того, ...

Операція ворога лише почалася? Зеленський заявив, що наступ РФ на Харківщині - це перша хвиля

субота, 18 травень 2024, 11:38

Президент Володимир Зеленський вважає, що російські просування на Харківщині - це лише перша з декількох хвиль наступів. Деталі: Зеленський заявив, що ситуація в Харківській області була "контрольованою", але "не стабілізованою". Він зазначив, що росій...