Щось готується? У Кремлі допустили особисту зустріч Зеленського і Путіна в Парижі

У Кремлі допустили особисту зустріч Зеленського і Путіна в Парижі


В Парижі, крім зустрічі "нормандської четвірки" 9 грудня, може відбутися і двосторонній контакт президентів Володимира Путіна і Володимира Зеленського,

Зазначається, що можливість такої зустрічі допустив російський чиновник, який займається українським напрямком в російських держструктурах.

"Все буде залежати від фону. За три тижні багато що може статися. Але зверніть увагу, що Зеленський не допускає жорстких висловлювань на адресу Москви, намагається висловлюватися нейтрально", - сказав він.

Чиновник також зазначив, що в Москві вважають, що вересневий "великий обмін" і повернення українських суден покращує фон для майбутніх у Парижі переговорів у нормандському форматі.

У той же час інше джерело російського видання заявило, що зустріч Зеленського і Путіна з оку на око не планується.

"Тим не менш категорично виключати ймовірність розмови тет-а-тет між російським та українським президентами він не став", - йдеться в повідомленні. Джерело також зазначило, що "за підсумками саміту буде сухий документ. Він вже готовий".

Раніше прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що програма зустрічей Путіна в Парижі, де 9 грудня пройде саміт глав держав "нормандської четвірки", поки не готова.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...