Щось готується? У Росію таємно приїхала радник Трампа

Фіона Хілл

У Москву приїхала делегація Білого дому на чолі з радником Дональда Трампа, директором із питань Росії і Євразії Ради з національної безпеки США Фіоною Хілл. Про це пише "Комерсант" з посиланням на власні джерела, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що Хілл і її колеги вже зустрілися з представниками Ради безпеки Росії, а також МЗС. Так, візит публічно не анонсували ні російська, ні американська влада. Хілл неодноразово приїжджала в Росію в якості радника президента США, проте Вашингтон наполягав на тому, щоб візити Хілл не висвітлювалися.

Фіона Хілл — автор багатьох книг про Росію, вона вчилася в Московському інституті іноземних мов імені Моріса Тореза, потім працювала на американську розвідку. При цьому чиновниця неодноразово виступала у пресі з критикою президента Росії Володимира Путіна.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...