Щось готується? З Олешок та Голої Пристані виїхали майже всі окупаційні служби

Головна редакторка херсонського видання Кавун.City Євгенія Вірлич повідомила, що росіяни продовжують тиснути й переслідувати місцеве населення на ТОТ. Про це вона розповіла в етері "Еспресо", передають Патріоти України.

"Населені пункти Олешки та Гола Пристань - тема табу для окупантів. Ці два міста розташовані дуже близько до Дніпра й дуже сильно постраждали від підтоплення внаслідок підриву росіянами Каховської ГЕС. Останнім часом окупанти дуже мало пишуть й надають інформації про Олешки та Голу Пристань, оскільки їм немає чого писати", - розповіла Вірлич.

За словами журналістки, окупанти посилюють тиск на місцеве населення на ТОТ. "В Олешках та Голій Пристані залишилось дуже мало людей. До прикладу, дуже відоме соляне озеро в Голій Пристані давно вже не соляне. Там сьогодні вже прісна вода. Окупанти продовжують тиснути й переслідувати місцеве населення. Поза тим, з Олешок та Голої Пристані виїхали майже всі окупаційні служби. В цих містах постійно проходять ротації військових РФ. З цих населених пунктів постійно обстрілюють правобережжя Дніпра", - додала вона.

На концерті Кобзона аншлаг, у ворога масова утилізація бронетехніки: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 30 квітня

вівторок, 30 квітень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 30.04.24 орієнтовно склали:

Свій план: Кім Чен Ин розраховує відновити економіку КНДР завдяки зв’язкам з Росією, - FT

вівторок, 30 квітень 2024, 7:44

Президент Північної Кореї Кім Чен Ин намагається посилити зв’язки з Росією для відновлення економіки КНДР. Відносини російського диктатора Володимира Путіна та Кім чен Ина значно зміцнилися після початку повномасштабного вторгнення Росії до України. П...