Щось готується? Зеленський несподівано прибув до НАБУ (фото, відео)

У понеділок, 28 жовтня президент України Володимир Зеленський прибув у офіс Національного антикорупційного бюро України, щоб познайомитися із його працівниками, передають Патріоти України.

Глава держави, звертаючись до слідчих та детективів, зазначив, що зараз у суспільстві "дуже високий попит на справедливість". Відео виступу опубліковане на сторінці Офісу президента у Facebook.

"Ми на вас впливати не будемо і не хочемо. Я хочу, щоб ви знали, що руки у вас не зв'язані. Ми хочемо, щоб усі топ-корупціонери отримали заслужені вироки... Це вже ваші повноваження, ваше завдання, ваша енергія. Ось ця енергія – це головне питання, чому я приїхав зі своїми колегами. Ми приїхали, щоб зарядити вас цією енергією", – зазначив він.
При цьому він наголосив, що готовий допомагати в разі потреби. "Ми впливати на вас не будемо, але якщо на вас хтось тисне, то скажіть нам", – акцентував президент.

Крім того, Зеленський прокоментував початок роботи Вищого антикорупційного суду. "З судом теж нелегко, але ми будемо працювати. Не будемо впливати, але будемо працювати. Ми б хотіли, щоб руки зв'язані були у тих, хто на це заслуговує", – підсумував він.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...