Щось готується? Зеленський заявив, що не боїться прямої розмови з Путіним

Володимир Зеленський заявив, що не боїться прямої розмови з Президентом Росії Володимиром Путіним, зазначають Патріоти України.

Зеленський зазначив, що не боїться говорити всім прямо, і росіянам, про те, що 8 років тому РФ анексувала Крим і триває війна. Він також зазначив, що не боїться прямо говорити з "ним" – з президентом РФ.

"Ми не боїмось прямого діалогу, ми знаємо, хто з європейських країн підтримує України. Ми знаємо, хто робить вигляд, що підтримує Україну і незалежність. Ми знаємо, що наша армія найкраща у світі і захистить нас. Ми повинні сказати правду, що ми не зможемо зупинити війну без прямих перемовин з Росією, і сьогодні це визнали вже всі зовнішні партнери, а деякі внутрішні це не визнають. І ми повинні говорити, знаючи, що у нас сильна, потужна армія, і не боятись зараз говорити правду", – заявив він.

Президент додав, що ми повинні зізнатися, що без нашого війська ми не зможемо зупинити війну. "Якщо ми хочемо повернути Донбас – давайте. А якщо не хочемо, а просто ходити і говорити, то давайте нічого не робити. І давайте в цьому питанні поставимо крапку. Просто і чесно. Як можемо, давайте боротися, усіма можливостями, усіма політиками, усіма бізнесменами, попри їх колібр, поки це не пізно. Ми велика країна, слава кожному з вас", – зауважив він.

Президент України Володимир Зеленський зустрічався з головою країни-агресора Володимиром Путіним у грудні 2019 року в межах Нормандського формату. Після цього російська сторона відмовляється проводити перемовини. 20 квітня Зеленський запропонував Путіну зустрітися в будь-якій точці українського Донбасу.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...