Щось готується? ЗМІ повідомили про переговори Гройсмана з Яценюком

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман радиться зі своїм попередником Арсенієм Яценюком про спільну політсилу. Про це пишуть журналісти групи The Newsroom у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Радиться він про спільну політсилу і розподіл відсотків 50-50", — пишуть журналісти Гройсман нібито відвідав закриту зустріч президента Петра Порошенка з фракцією БПП. Там він і прокоментував спільну участь у парламентській кампанії. "Будемо радитися", — сказав глава уряду.

"Щоправда, радиться він поки в основному з Яценюком", — додає ЗМІ. Також, за даними журналістів, на зустрічі фракції БПП був присутній генеральний прокурор Юрій Луценко, у якого нібито був план про об'єднання політсили з Віталієм Кличком. Однак нинішній мер Києва піде на вибори з братом Володимиром.

На зустрічі на Лаврській був присутнім заступник голови фракції БПП Сергій Березенко, а ось ідеолога кампанії Ігоря Гриніва та керівника штабу президента Віталія Ковальчука не було. Останнього вже другий день нема і на роботі, пише ЗМІ.

"Яскравих спічів не було: Порошенко розповідав своїм, що країна не заживе краще вже на другий день, бо треба багато боргів повертати. А ось ув'язнення будуть, підозрює Порошенко.

Чинний президент впевнений, що його політсилі потрібні реформи і нові обличчя, і, щоб потрапити до списку, тепер доведеться пройти праймеріз. Сказав, що не виключає достроковий розпуск Верховнох Ради, бо так хочуть у штабі Зеленського. Утім, і для Порошенка це непогано, бо підтримка його електорату теж зараз на піку", — повідомляють журналісти.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...