Щось готують? Зеленський відпочиває у Буковелі разом з Єрмаком та головою комітету з розвідки Демченком

Журналіст Юрій Бутусов опублікував фото з відпочинку президента Володимира Зеленського на гірськолижному курорті Буковель на Івано-Франківщині. Судячи з обстановки, знімок було зроблено у кафе Filvarok, зазначають Патріоти України.

Як розповів Бутусов, Зеленський відпочивав у компанії голови ОПУ Андрія Єрмака та голови комітету з питань розвідки Руслана Демченка, який, за його словами, «пов'язаний з Москвою».

«Це чинний голова комітету з розвідки при президенті, проросійський політик, співавтор сумнозвісних Харківських угод щодо здачі Криму Росії. Президент Зеленський незаконно призначив Демченка на посаду порушуючи закон про люстрацію. Демченко є головною сполучною ланкою між Зеленським, Єрмаком і адміністрацією Путіна, має повну довіру Кремля», — написав журналіст.

Зеленський вирушив до Буковеля 4 січня. За його словами, метою поїздки є «короткий відпочинок». Водночас, за даними Української правди, глава держави оселився у готелі на одному поверсі з олігархом Ігорем Коломойським.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...