Щось пішло не так: Москва розкрила інтригу щодо зустрічі Путіна із Зеленським у Єрусалимі

Зустріч голів двох держав не відбулася. Про це заявив прессекретар Дмитро Пєсков попередньо зазначивши, що президент України Володимир Зеленський скасував візит на Всесвітній форум пам’яті Голокосту, на якому був присутній президент РФ Володимир Путін, повідомляють Патріоти України.

У відповідь на питання, чи відбулася хоча б коротка зустріч лідерів двох країн в Єрусалимі, Пєсков відповів: "Ні, не було. Зеленський, на жаль, скасував свій приїзд на форум пам'яті жертв Холокосту".

Нагадаємо, помічник президента Росії Юрій Ушаков 22 cічня заявив, що Зеленський просив про зустріч із Путіним у Ізраїлі – але з урахуванням графіка візиту тривалі двосторонні зустрічі неможливі. Водночас у той же день Зеленський сказав, що не виключає зустрічі з Путіним в Ізраїлі, щоб обговорити обмін полоненими.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...