Щось приховують? Гончарук вирішив закрити від громадськості засідання Кабміну

Новий прем’єр-міністр України Олексій Гончарук прийняв рішення закрити від громадськості засідання Кабінету міністрів, передають Патріоти України.

“Засідання уряду не повинні перетворюватися в шоу. Тому ми змінимо формат проведення засідань уряду. Ми будемо спілкуватися з пресою за результатами засідання”, – сказав прем’єр на засіданні уряду 2 вересня.

Так, тепер засідання Кабміну будуть проходити в закритому режимі, а після на брифінгах члени уряду будуть повідомляти журналістам про прийняті рішення та відповідати на запитання.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...