Щось сталось? Притула перестав бути заступником голови "Голосу" і виведений із політради, - ЗМІ

Український телеведучий і політик Сергій Притула нібито більше не є заступником голови "Голосу" і членом політради партії. Про це повідомляє "Телеграф" із посиланням на своє джерело у фракції політсили, передають Патріоти України.

Про те, чи має намір шоумен піти з політики, воно не уточнило. Видання пише, що 29 січня непомітно для ЗМІ відбувся з'їзд партії. На ньому нібито повністю було оновлено склад політради й ухвалено низку технічних рішень. "Крім іншого, за результатами з'їзду, Сергій Притула більше не є заступником голови партії "Голос" і членом політради політичної сили", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Притула мав намір стати народним депутатом під час виборів у 2019 році, але не пройшов до Верховної Ради. У 2020-му шоумен узяв участь у гонці за крісло мера Києва, залишивши для цього "Вар'яти-шоу", але не набрав необхідної кількості голосів. Після цього, крім роботи на "Новому каналі", він вирішив зосередитися на іншій діяльності в партії "Голос".

Джерело: Телеграф

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...