Щось у Кремлі здохло: Сенатор Путіна зробив неочікувану заяву з приводу виборів в Україні

Москва, можливо, й не готова перейти до наступної стадії загострення. Цікаво, скільки "сала за шкіру" залив Держдеп США і скільки благальних сліз пролили друзі з ЄС?

Костянтин Косачєв. Фото: Фейсбук.

Голова Комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Костянтин Косачєв не виключає невизнання результатів президентських виборів в Україні. Про це він повідомив у Facebook, передають Патріоти України.

Косачев не виключає невизнання Росією підсумків виборів в Україні. Разом з тим, парламентарій підкреслив, що ще рано давати прогнози на результат другого туру виборів президента в Україні, оскільки відрив між другим і третім місцями невеликий.

На думку Косачєва, що нібито «рекордно низька явка» виборців є «дзеркалом соціальної апатії виборців, оскільки немає віри в чесність виборів, це раз, і чітких, що реально змагаються один з одним альтернатив не з’явилося, це два».

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...