"Щось" влучило у якийсь КамАЗ: Під Брянськом пролунали вибухи та зникло світло (відео)

У Брянську область Росії ввечері 18 листопада завітало "Бавовнятко". Після цього там зникло світло. Про це повідомили в низці місцевих телеграм-каналів, повідомляють Патріоти України.

Окупанти традиційно звинувачують в обстрілі ЗСУ.

Під Брянськом сталася "бавовна"

Глава Брянської області Алєксандр Богомаз повідомив, що селище Біла Берізка потрапило під обстріл. Мовляв, його атакувала Україна. Внаслідок цього там зникло електропостачання.

"У селищі відсутня електрика. Ремонтні бригади розпочнуть відновлювальні роботи після припинення обстрілів і роботи оперативних служб", – повідомив губернатор.

Варто наголосити, що у ЗСУ не підтверджували ударів по території Росії. Тому слова Богомаза можна вважати черговою ворожою вигадкою. Окупанти постійно намагаються звинуватити в атаках Україну, аби перервати постачання західного озброєння. Для цього вони навіть готові жертвувати життями звичайних росіян, які гинуть під час операцій "під фальшивим прапором".

Пізніше активіст та блогер Сергій Стерненко опублікував відео з місця події, процитувавши слова росіян: "Живемо, як на фронті". "У Брянській області, у селищі Бєлая Бєрьозка, щось дуже горить та вибухає. Чоловік за кадром каже про влучання у якийсь камаз та розліт уламків", – написав Стерненко.


Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...