"Щось же літає там, правильно?": Арестович заявив, що удари по Криму продовжаться

Нові вибухи і пожежі на низці об'єктів в окупованому Криму - це результати роботи російської системи ППО. Про це розповів радник Офісу президента України Олексій Арестович під час прямого ефіру з Марком Фейгіним, передають Патріоти України.

"Це все збиті засоби ураження. Ми не вразили ні вчора, ні сьогодні нічого істотного, на жаль", - повідомив він.

За словами Арестовича, це логічно - після перших успіхів починається "протиборство снаряда і броні". Він також зазначив, що ЗСУ можуть собі записати серйозний оперативний успіх - ворог вже почав перекидати свою авіацію з Криму на континентальну частину РФ.

"На штаб флоту в Севастополі сьогодні бахнувся безпілотник, який вони "героїчно" збили. Він не ніс бойового заряду, був "спостерігаючим" безпілотником. Коли вони кажуть - що "втрат немає", я навіть схильний їм вірити. Не було там нічого такого, що могло б заподіяти великі втрати - пробити дах, пару поверхів. Але це означає, що сьогодні не було, а завтра може бути", - сказав радник ОПУ.

Арестович уточнив, що всі ці "заходи" ведуть розвідку, розкривають систему ППО, охорони аеродромів і отримані дані "обов'язково будуть використані". "Треба розуміти, що в якомусь сенсі операція зі звільнення Криму вже почалася... Ось, звільняємо вже. Кораблі звалюють, авіація звалює, громадяни [РФ] звалюють. Нормально, добре йдемо", - сказав він.

Відповідаючи на пряме запитання, чи продовжаться удари, загоряння і "бавовни" в Криму, Арестович сказав наступне: "Ясна річ. Якщо взялися, то звичайно ж. Не будемо зупинятися, чого вже там". Щодо застосовуваних засобів він відповів: "Щось же літає там, правильно?.. Літає, влучає".

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:32

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко. Як п...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...