Щур з пітерського підворіття скаженіє: "Путіна загнали в кут", - політолог

Зображуючи виняткову впевненість, Путін відмовляється визнавати, що його геть корумпований автократичний режим швидко руйнується.

Про це у своєму блозі пише політолог, професор Інституту досліджень миру (Осло) Павло Баєв, передають Патріоти України.

"Зараз кожна країна переживає свою версію світової кризи в галузі охорони здоров'я та економіки. Але Росія зіткнулася з особливо складною, адже її посилюють приголомшливі помилки керівництва країни. Президент Володимир Путін наполягає, що пандемія коронавірусу під контролем, а падіння економіки знижується. Але насправді не стримується ні те, ні інше, а егоїстичні політичні пріоритети кремлівського лідера налаштовують проти нього все більшу частину російського суспільства і його еліт.

Путін покладається на звичну комбінацію контролю над інформацією і точкових репресій для придушення невдоволення. Але його власне соціологічне дослідження, проведене — досить нестандартно — Федеральною службою охорони (ФСО), попереджає про зростання подразнення росіян.

Зображуючи виняткову впевненість, Путін відмовляється визнавати, що його геть корумпований автократичний режим швидко руйнується. Але заперечення лише заганяє його далі в кут, з якого, як показує попередній досвід, він має схильність раптово і люто кидатися, до того ж у непередбачуваному напрямку."

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...