"Шемякіно? Шмекіно? Шибякіно!" Роспропагандисти досі не вивчили назву міста, яке останніми днями на слуху (відео)

Російські депутати та пропагандисти знову показали свій низький рівень інтелекту. Виявилося, що вони навіть не можуть запам'ятати назву найпопулярнішого останнім часом міста у Бєлгородській області Шебекіно, передають Патріоти України.

Як тільки не називають на пропагандистських каналах цей населений пункт. І Шибякіно, і Шемякіно, і Шмекіно. Відповідні ролики з'явилися в мережі. Наприклад, пропагандист Олександр Дугін не може вивчити назву Шебекіно.

В ефірі "Першого каналу" він заявив, що зараз потрібно робити "все для фронту та для перемоги". І робити це мають як "жителі Шебякіно", так і віддалених від фронту міст.

Така сама ситуація сталася і в ефірі програми пропагандистки Ольги Скабеєвої. Одразу два експерти викривили назву міста. Один із них заявив, що зараз активні атаки йдуть на "Шемякіно" Білгородської області. Інший експерт спробував виправити колегу, назвавши місто "Шмекіно".

У той же час, українці в мережі жартують, що потрібно провести референдум, а то "Московія обмежує права шебекінців".

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...