"Шість років ми боремося з Путіним, він не переможе ніколи", - Сенцов у Давосі

Колишній політв’язень, український режисер Олег Сенцов заявив, що Україна не зверне зі шляху євроінтеграції, адже їй протягом шести років вдається протистояти агресії Москви. Про це він сказав під час свого виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, передають Патріоти України.

Сенцов виступив з короткою промовою перед гостями українського сніданку на форумі. Він сказав, що говоритиме українською мовою, тому що його англійський поки недосконалий.

«Наша країна — Україна — зараз теж недосконала. Ми маємо великі проблеми пострадянської держави — про це говорив пан прем’єр (Олексій Гончарук – ред.) — це корупція на всіх рівнях, це старе держуправління, це бідний народ», – сказав колишній в’язень Кремля.

За його словами, Україна вже зробила свій вибір – це прагнення вступити в Європейський Союз і жити на європейському рівні.

«Вибір був зроблений шість років тому, і з цього шляху ми ніколи не звернемо. У цьому ви повинні бути впевнені», – зазначив Сенцов.

Він наголосив, що в Україні проходять незалежні демократичні вибори і остання зміна влади тільки підтвердила це всьому світу.

«Шість років ми боремося з нашим ворогом Путіним, з російською агресією — це всім відомо. Але за шість років ми не здалися, він нас не переможе ніколи. Якщо ми змогли зробити це, ми зробимо й інше — ми зробимо реформи, ми станемо тією країною, якою хочемо бути. Слава Україні!», – підсумував режисер.

Можуть бути встановлені на F-16 чи навіть радянські літаки: Британія вперше передасть Україні високоточні авіабомби з лазерним наведенням

середа, 24 квітень 2024, 13:19

Великобританія передасть Україні бомби з лазерним наведенням Paveway IV у рамках останнього пакету військової допомоги. Про це пише The Тelegraph, передають Патріоти України. Бомби можуть бути встановлені або на американські винищувачі F-16, які мають ...

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...