Шкарлет влип: Освітній комітет Ради підтримав законопроєкт про заборону плагіаторам обіймати посади міністрів

Освітній комітет Верховної Ради підтримав законопроєкт депутатки від фракції "Голос" Інни Совсун, який має на меті заборонити займати посади очільників закладів освіти та міністрів людям, які мають плагіат у наукових роботах. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Інна Совсун, передають Патріоти України.

"Сьогодні освітній комітет підтримав мій законопроєкт, яким я пропоную заборонити займати посади очільників закладів освіти та міністрів плагіаторам", - зазначила Совсун.

За її словами, тепер відповідне рішення за Верховною Радою. "Чому це важливо? Плагіатор – це не просто людина, яка не спромоглася виконати вимоги освітньої програми та дотримуватися правил наукового дослідження. Плагіат – ознака викривленого морального компасу, відсутності етичних принципів, які є ключовими для людей, які збираються керувати країною, а також тих, хто у закладах освіти має відповідати серед іншого за боротьбу з порушеннями академічної доброчесності", – зазначила нардеп.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...