"Шкода, що мені не дозволили узяти гітару": Блінкен розповів, яку пісню він би хотів присвятити Путіну

Держсекретар США Ентоні Блінкен під час виступу в Нью-Йоркському університеті пожартував, яку б пісню міг присвятити Володимиру Путіну, передають Патріоти України.

Ентоні Блінкен розповів, що присвятив би російському президенту пісню під назвою "Ми більше ніколи не будемо разом", яку виконує відома співачка Тейлор Свіфт. Таким чином держсекретар США натякнув, що наразі вони не планують налагоджувати відносини з Росією.

"Нью-Йоркський університет запросив Тейлор Свіфт як вступного оратора… Мої співробітники не дозволили мені принести сюди гітару, щоб присвятити виступ "We Are Never Ever Getting Back Together" ("Ми більше ніколи не будемо разом" – ред.) президентові Путіну. Вони сказали, що це буде "недипломатично", – пожартував Ентоні Блінкен.

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...

Під прицілом: Основні зусилля під час нічної атаки окупанти направляли на Івано-Франківськ, - речник Повітряних сил

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Головною метою росіян під час нічної атаки став Івано-Франківськ. Російські дрони, маневруючи, намагалися здійснити атаку на обласний центр Прикарпаття. Про це в етері телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти України...