Шкодував за "беркутятами": "Зеленський говорив, що ГПУ розслідує справи Майдану однобоко", - Горбатюк

Президент Володимир Зеленський на зустрічі з начальником Управління спецрозслідувань ГПУ Сергієм Горбатюком говорив, що розслідування справ Майдану ведеться однобоко, оскільки вбивства правоохоронців не розслідуються. Про це заявив Горбатюк в ефірі Hromadske, зазначають Патріоти України.

За його словами, зустріч з президентом відбулася ще до призначення Руслана Рябошапки генеральним прокурором. Зеленський і Рябошапка хотіли дізнатися, «які результати розслідування, проблеми розслідування, чому вона (справа Майдану – ред.) розслідується необ’єктивно, як вважав президент».

Горбатюк, не згоден з такою оцінкою, заявивши, що відповідні епізоди також розслідуються.

«Він (Зеленський, – ред.) закінчив її (зустріч –ред.) словами: ваші справи повинні розслідуватися, і повинна бути вам допомога», – сказав екс-начальник Управління спецрозслідувань ГПУ.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура звільнила керівника управління спеціальних розслідувань Сергія Горбатюка.

Раніше повідомлялося, що заступник голови адміністрації Януковича Андрій Портнов вимагає від Руслана Рябошапки амністувати беркутівців, які брали участь в розгоні Майдану, і заарештувати лідерів протесту 2013-2014 років.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...