​"Шкурный интерес" переважив "величие": Пропагандистка "Первого канала" звинуватила владу РФ у брехні через те, що не змогла повернутись з Туреччини в рідний Мордор

Телеведуча програми «Время» на російському «Первом канале» Катерина Андрєєва звинуватила владу Росії у брехні через те, що не змогла вилетіти з Туреччини нібито в зв'язку з новими карантинними заходами. Про це вона розповіла в своїх Instagram Stories, передає Telegram-канал «Только никому» , зазначають Патріоти України.

«Бывают в жизни такие моменты, когда даже ведущая программы «Время» со стажем в почти четверть века начинает топить за правду и цитировать фильм «Брат»», — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Андрєєва вилетіла з Африки в Москву з пересадкою в Стамбулі. Однак виліт з Туреччини скасували відразу після реєстрації та видачі посадкових квитків.

«Голикова (Тетяна Голікова, віце-прем'єр Росії-ред.) обещала, но обманула. Догузова (Заріна Догузова, глава Ростуризму - ред.) сказала, но неправду. Нас никто не вывез», — поскаржилася ведуча.

Жінка в розпачі додала, що не знає, як росіянам повертатися додому з Туреччини.

«Наши рейсы в Стамбуле отменили в самый последний момент. И все эти сообщения о возврате туристов по своим билетам — ложь. И только счастливый случай и Бог помогли», — додала ведуча.

Андрєєва не уточнила, як саме їй вдалося повернутися зі Стамбула в Москву.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...