Шквал обурення суспільства змушує Банкову діяти: Подоляк запевняє, що ЗМІ поширили не той законопроект про олігархів

В Офісі президента стверджують, опублікована ЗМІ версія тексту законопроекту про олігархів не відповідає оригіналу, який зараз знаходиться на етапі підготовки. Про це повідомив радник голови ОП Михайло Подоляк, коментар якого надала пресслужба Офісу, зазначають Патріоти України.

Подоляк зазначив, що початком законодавчої роботи є реєстрація відповідного законопроекту в парламенті або хоча б його офіційна презентація.

«Це точно не відбувається в формі публікації чиїхось фантазій про можливий законопроект або у формі «зливу» в якесь із засобів масової інформації якихось ніким не підтверджених і взагалі не зрозумілих варіантів. Те, що опубліковано сьогодні в ЗМІ, не є текстом підготовленого законопроекту», - заявив Подоляк.

Він зауважив, що в більшості випадків фінальна версія законопроектів змінюється, поки вони доходять до ухвалення в другому читанні.

«Тому зараз не можна говорити беззастережно про те, яким буде закон про деолігархізацію, ініційований президентом Володимиром Зеленським, після його прийняття парламентом. Але що однозначно вже зараз, так це необхідність в такому законі. Його ж конкретні норми ще будуть доповнюватися, деталізувати, шліфуватися. Це відбувається в тому числі і зараз - на етапі підготовки», - сказав Подоляк.

Він також заявив, що «раціональні пропозиції до законопроекту будуть розглянуті і проаналізовані депутатами і в рамках парламентських процедур».

«Для президента і для суспільства принципово одне - щоб епоха олігархів і їхнього деструктивного впливу на державу закінчилася вже в цьому році», - додав радник.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...