Шмигаль "впаде з крісла": Провідний нардеп "Слуги народу" пророкує місце прем'єра депутату від "Європейської солідарності"

"Слуга народу" Микита Потураєв вважає, що його колега з "Європейською солідарності" Олексій Гончаренко повинен стати прем'єр-міністром України.
Микита Потураєв. Фото: Волиньські новини.

Депутат "Слуги народу" Микита Потураєв передрік пост прем'єр-міністра своєму колезі по опозиційній партії "Європейська солідарність" Олексію Гончаренко. Гучну заяву він зробив в інтерв'ю "Українському кризовому медіа-центру". Фрагмент відео оприлюднив Telegram-канал "Український Діалог", передають Патріоти України.

"Прийде такий час ...коли на чолі українського уряду встане людина з іншою філософією. З розумінням філософським того, що культура не є тим, на що ти витрачаєш (гроші - ред.)", - заявив Потураєв.

На його думку, ця людина буде бачити культуру як "потужний локомотив" для розвитку всіх сфер української економіки і скористається цією можливістю. Депутат уточнив, що, на його думку, такою людиною може бути Олексій Гончаренко. "Чому ні? Або пан Олександр Ткаченко... Я вважаю, що вони обидва гідні і у них є бачення", - зазначив "слуга народу". Він додав, що цілком можливо, "такий день настане швидше, ніж очікуємо".

Більш того, Потураєв висловив надію, що це станеться. Зазначимо, що Гончаренко є одним із найзатятіших критиків в Раді президента Володимира Зеленського, його команди і партії "Слуга народу". Нещодавно, з нагоди річниці президентства Зеленського він з трибуни Верховної Ради виступив з дуже різкою промовою, в якій згадав голові країни все його передвиборні обіцянки. Він також публічно закликав президента повернутися в свій "Вечірній квартал". Після однієї з заяв Гончаренко в ВР Зеленський був такий обурений, що прийшов до нього на розмову.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...