Що воно курить? Лукашенко заявив, що поляки та литовці мріють про білоруську диктатуру

Лукашенко заявив, що поляки та литовці мріють про білоруську диктатуру

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко знову здивував "сенсацією" про литовців та поляків. За його словами, ці країни "хочуть" мати таку ж диктатуру, яку створив він, передають Патріоти України.

Під час розмови з білоруськими пропагандистами Лукашенко заявив, що бажання народів Польщі та Литві нібито не співпадають з діями їхньої влади.

"Коли приїхали поляки, литовці до нас, подивилися на нашу диктатуру і кажуть: "Ми також хочемо цього". А бажання народів Литви та Польщі не співпадають із бажаннями та діями влади, але люди розберуться. Поляки ж не дурні, вони такі люди, як ми.

І литовці тоже далеко не дурні. Вони розберуться, у них найближчим часом також будуть вибори. От подивимося, як демократично вони їх проведуть. Якщо влада не дозволить народам проголосувати, то люди їх скинуть", - заявив диктатор.

"Бавовні" бути: Україна отримала далекобійні ракети ATACMS, які можуть уразити Керченський міст. - Forbes

понеділок, 20 травень 2024, 11:30

Сили оборони могли потопити російський тралер "Ковровец" у Севастополі за допомогою доправлених США ракетних комплексів Army Tactical Missile Systems (ATACMS). Про це 19 травня пише Forbes. . Видання зазначає, що порт Севастополя в окупованому Росією ...

У Луганську прогриміли вибухи - повідомляють про влучання в базу підготовки окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 10:58

В окупованому російською армією Луганську в районі селища Ювілейне 20 травня зафіксована серія вибухів. Повідомляють про влучання в "академію внутрішніх справ". За інформацією від місцевих мешканців, вибухів було близько восьми і лише один раз спрацюва...