Шофери навіть не мають належних паперів: Розвідка дізналася, як росіяни доставляють найманців із КНДР на фронт

Найманців з КНДР росіяни везуть на фронт вантажівками з цивільними номерами. Про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

27 жовтня 2024 року російські поліцейські на трасі «Курськ-Воронеж» зупинили КамАЗ із цивільними номерами, завантажений північнокорейськими військовими. У водія, який віз у причепі підкріплення з КНДР, не було бойового розпорядження.

У здобутому ГУР МО радіоперехопленні штабісти 810-ї окремої бригади морської піхоти російської окупаційної армії, якій і призначалась північнокорейська підмога з КамАЗу, намагаються з’ясувати, чи є в них на балансі зупинена вантажівка і чому в шофера немає належних паперів.

Нищили логістику і не тільки: На початку великої війни українська авіація літала в Росію

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:59

На початку повномасштабного вторгнення РФ у 2024 році українська авіація здійснювала бойові вильоти на територію держави-агресора для знищення логістики ворога, передають Патріоти України з посиланням на матеріал представника Повітряних сил ЗСУ Юрія Іг...

Є загроза наступу військ РФ: ЗСУ зводять фортифікації біля Запоріжжя

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:57

Українська армія зараз будує нові оборонні рубежі навколо міста Покровськ та на схід від Запоріжжя, передають Патріоти України з посиланням на на повідомлення OSINT-аналітика Клемента Моліна у соціальній мережі X. "Щодо фортифікаційних споруд, українс...