Шойгу дав наказ! Окупанти заявили, що покидають Херсон

Збройні Сили України продовжують контрнаступ на Херсонщині. Вони змушують ворога тікати з українських територій, передають Патріоти України.

9 листопада з'явилася інформація, що окупанти покидають Херсон. Глава Міноборони РФ Сергій Шойгу наказав приступати до відведення російських військ за річку Дніпро.

Збройні сили України не ймуть віри ворогу, згідно повідомлень ОК "Південь", просування українських підрозділів всліпу, без ретельної розвідки не відбувається, щоб не наражати війська на засідки ворога.

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....