Шойгу доповів Путіну про взяття Кринок, у ЗСУ відреагували

Міністр оборони Росії Шойгу доповів Путіну, що селище Кринки у Херсонській області "перейшло під контроль" російських загарбницьких військ. В Україні спростовують цю заяву. Увечері Сили оборони півдня у своєму Telegram-каналі повідомили, що війська РФ, не маючи успіху в штурмових діях на лівому березі Херсонщини, вдалися до маніпуляцій та фальсифікації фактів, передають Патріоти України.

"Військово-політичне керівництво країни агресора заявило про зачистку плацдарму на лівому березі Дніпра. Офіційно повідомляємо, що дана інформація не відповідає дійсності. Сили оборони півдня України продовжують утримувати зайняті позиції, завдаючи значних втрат ворогу", - йдеться в заяві.

Військові зазначили, що сьогодні загарбницькі війська здійснили одну спробу штурму та зазнали суттєвих втрат. "Окупанти відійшли на заздалегідь підготовлені пропагандистські позиції, з яких фальшиво звітують про знищення плацдарму, не маючи можливості виконати поставлене командуванням завдання", - додали в Силах оборони півдня.

Про що Шойгу відзвітував Путіну

Російський міністр заявив диктатору, що "Кринки зачищені", а окупаційні війська вже "встали фактично по всьому узбережжю річки Кринки і Конки".

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...