Шойгу "клацнуть по носу", невдоволення наростає: У РФ назвали ім'я нового міністра оборони

У разі подальших провалів у війні з Україною міністр оборони РФ Сергій Шойгу може злетіти зі своєї посади, передають Патріоти України.

Новим главою МО РФ може стати нинішній губернатор Тульської області Олексій Дюмін, кажуть джерела, які близькі до російського керівництва, пише Верстка.

Видання підкреслює, що зміну керівництва МО РФ лобіюють незадоволені ходом бойових дій чиновники на чолі з главою Чечні Рамзаном Кадировим і керівником ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним.

Відзначається, що в приватних розмовах Кадиров називає Дюміна "старшим братом" і відкрито говорив, що хотів би бачити його в кріслі глави Міноборони. Джерела не виключають, що Кремль може зайняти сторону Кадирова, а за словами джерела видання "Шойгу треба було клацнути по носі".

Що відомо про Дюмина

За деякими даними Дюмін евакуював президента - втікача Віктора Януковича. З 2009 року він був ад'ютантом диктатора Путіна, а з 2014 року його кар'єра стрімко пішла вгору і вже в кінці 2015 року він отримав посаду заступника міністра оборони. У 2016 року він був призначений на пост губернатора Тульської області, де і залишається досі.

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...