Шойгу озвучив "офіційні" втрати РФ в Україні - статистику зменшили майже в 10 разів

Міністр оборони Сергій Шойгу озвучив "офіційні" втрати Росії на війні в Україні. На думку Кремля, з 24 лютого (з початку повномасштабного вторгнення країни-агресора), "денацифікувалися" всього близько 6 тисяч рашистів. Про це Шойгу заявив під час свого звернення, передають Патріоти України.

Так, в РФ зменшили реальну статистику втрат майже в 10 разів. Сьогодні в Генштабі Збройних сил України повідомили, що агресор втратив вже понад 55 тисяч окупантів. Однак Кремль вперто заперечує свої втрати.

"Втрати РФ становлять 5 937 осіб загиблими", - заявив Шойгу. Якби втрати країни-агресора були б настільки малі, то навряд чи Путін став би оголошувати про "часткову" мобілізацію. Однак кривавий диктатор продовжує брехати громадянам РФ і намагається вселити їм ідеї "русского міра".

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...