Шойгу проти Пригожина: Полковник розповів, чим для Кремля завершиться внутрішній конфлікт

Військовий експерт, полковник ЗСУ Петро Черник заявив, що у Кремлі існує внутрішній конфлікт. "Пригожин вже не просто кухар Путіна, він вже доволі велика політична одиниця", - передають Патріоти України.

"Пригожин насправді обкатує персональну армію. Те, що у Кремлі вже давно триває боротьба за важелі впливу, яка виходить зараз на нову фазу обертів, є свідченням того, що Шойгу теж почав створювати свою окрему армію. Рано чи пізно ці отруйні павуки зжеруть один одного, і одна із веж загине. Тому, що не може бути так, що немає винуватого за програш у війні", - пояснив Черник для "Еспресо".

За його словами, РФ розвалиться через військову поразку в Україні. "Питання лише у тому, коли війна логічно завершиться. У РФ неможлива зміна влади знизу, тобто якісь громадянські путчі. Якщо путч і можливий, то тільки під строгим управлінням однієї з веж. Не маю сумнівів, що у Росії обов’язково відбудеться заколот. Питання лише в тому, яка вежа зробить це першою. Але Путін ще тримає баланс між вежами", - додав експерт.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...