"Шойгу сказал, что приведет человечество к гибели": РосЗМІ зганьбилися через двозначний заголовок (скріншоти)

Видання все ж виправило заголовок, але на це знадобилося три спроби.

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу дав інтерв'ю журналу "Вокруг света", де заявив про небезпеку споживацтва. Газета "Взгляд" зробила про це новину, але дала невдалий заголовок. Новина "заграла новими фарбами" і привернула увагу користувачів Twitter, повідомляють Патріоти України.

В інтерв'ю "Вокруг света" Шойгу (який, серед іншого, очолює Російське географічне товариство) вказав на одну з головних загроз людству. "Висловлю думку, яка, думаю, багатьом не сподобається. Мені здається, людство семимильними кроками йде до власної погибелі. І причина тому - нестримне прагнення до споживання", - заявив він.

"Взгляд" подав цей фрагмент із заголовком "Шойгу сказав, що доведе людство до загибелі". Чимало читачів розцінили таке формулювання як загрозу і натякнули на необхідність змінити заголовок.

Журналісти спробували все виправити, але тільки погіршили ситуацію. Нове формулювання було не краще за старе.

Зрештою видання виправилося, з третього разу.



"Поки війна не прийшла до тебе в дім": Зеленський відповів Фіцо, який висміяв словаків

п’ятниця, 10 травень 2024, 20:44

Президент України Володимир Зеленський побажав словакам, щоби війна ніколи не прийшла на територію їхньої країни. Про це глава Української держави заявив 10 травня на спільній із президенткою Зузаною Чапутовою пресконференції в Києві, запис якої опублі...

Намагався обеззброїти: На Одещині росіянин напав на прикордонника

п’ятниця, 10 травень 2024, 19:44

В Одеській області громадянин РФ, який є організував схему незаконного переправлення ухилянтів через кордон, напав на прикордонника та намагався відібрати у нього зброю. Про це повідомляє прес-служба Південного регіонального управління ДПСУ, передають ...