Шойгу теж прибув: Російські військові показали військові навчання в окупованому Криму (фото, відео)

Російські військові проведуть міжвидові навчання на полігоні "Опук", який розташований за 60 кілометрів від Феодосії і за 40 км від Керчі.

У Міністерстві оборони Росії продемонстрували масштабну підготовку до проведення в окупованому Криму основного етапу навчань військ Південного військового округу (ПВО) і Повітряно-десантних військ. Вони нібито заплановані в межах "раптової перевірки боєготовності". На опублікованих у YouTube кадрах видно, як кораблі ВМФ РФ вийшли в море в районі півострова, а сушею прибула інша різна військова техніка, передають Патріоти України.

Зазначається, що російські військові проведуть міжвидові навчання на полігоні "Опук", який розташований за 60 кілометрів від Феодосії і за 40 км від Керчі. У них візьмуть участь підрозділи загальновійськового об'єднання, об'єднання ВПС і ППО, бойові кораблі та судна, військові частини берегових військ Чорноморського флоту, частина сил Каспійської флотилії ПВО, а також підрозділи аеромобільних військ.

У російському Міноборони не уточнюють, яку кількість особового складу та військової техніки буде задіяно в навчаннях. Вранці 22 квітня кораблі Чорноморського флоту і частина сил Каспійської флотилії ПВО вже вийшли в море. До місця навчань прибув також міністр Сергій Шойгу, щоб "перевірити" боєготовність військ.

"Інтерфакс", посилаючись на військових, пише, що з'єднання російських ВДВ вже завантажили техніку й особовий склад на літаки військово-транспортної авіації й відбули до призначеного району. Підрозділи морської піхоти були занурені на великі десантні кораблі й катери. Крім цього, росіяни розгорнули в свої сили і засоби берегових військ, протиповітряної оборони та ракетних протикорабельних комплексів.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...